DEFA SmartCharge 12V Ladesett | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HYTTE, BÅT & CAMPING Batterilader DEFA SmartCharge 12V Ladesett

DEFA SmartCharge 12V Ladesett (701761)
Varenummer:
701761
EAN:
7042287017619

DEFA SmartCharge 12V Ladesett

  • Sett med ladeplugg og ladekabel til DEFA SmartCharge
inkl. mva
419,-
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA SmartCharge 12V Charging Kit

Settet for båt- og campingliv
Det ideelle settet for deg som nyter båtliv eller campingliv. DEFA 12V Ladeplugg og Ladekabel selges som komplett sett.


Lad batteriene og benytt strøm fra batteriet til lading av mobil eller kjøleboksen.

Bruk av moderne båter krever stadig mer batterikapasitet og ingenting er vel mer ergelig enn å oppdage at startbatteriet er utladet.
Noen båter kommer med 12V ladeplugg installert som standard. Den er også veldig enkel å ettermontere. Med denne på plass kan du enkelt koble til SmartCharge i stedet for manuell tilkobling til batteripolene. Enklere blir det ikke.

Dessuten kan pluggen brukes til å hente strøm til f.eks. kjøleboksen på varme sommerdager eller til lading av mobil og nettbrett eller lignende. DEFA 12V Ladeplugg og Ladekabel selges som komplett sett.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.