DEFA SmartCharge 12V Ladekabel med | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HYTTE, BÅT & CAMPING Batterilader DEFA SmartCharge 12V Ladekabel med

DEFA SmartCharge 12V Ladekabel med klemmer (701764)
Varenummer:
701764
EAN:
7042287017640

DEFA SmartCharge 12V Ladekabel med klemmer

  • Primært bruksområde: bilhaller, verksted, eller kjøretøy når du ønsker fleksibilitet
inkl. mva
229,-
183,20  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA SmartCharge 12V mini charging cable

Her festes ladekablene med klemmer på batteripolene, og indikatoren synlig slik at du enkelt kan se statusen på batteriet.

Brukes til å overvåke batteriene til bilen i salgshall eller verksted, eller kanskje din privatbil, for så å lade batteriene dersom disse er utladet.

Lys indikerer batteristatus:
Rød – Må lades
Gul – Bør lades
Grønn – OK

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.