DEFA SmartCharge 12V 8A 230V | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HYTTE, BÅT & CAMPING Batterilader DEFA SmartCharge 12V 8A 230V

DEFA SmartCharge 12V 8A 230V (701785)
Varenummer:
701785
EAN:
7042287017855

DEFA SmartCharge 12V 8A 230V

  • For lading av mindre 12V batterier i motoriserte kjøretøy
  • 2x testvinner av portable batteriladere
  • Lett å bruke og med lettlest display
inkl. mva
1 289,-
1 031,20  ekskl. mva
4 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA SmartCharge 12V 8A 230V

Lader til alle typer kjøretøy

Test- og prisvinnende portabel batterilader som passer for 12V bly/syre batterier i bil eller traktor.

SmartCharge 8A er laget for å gjøre det enkelt for alle å lade 12V batterier i alle typer kjøretøy. Den tilpasser seg automatisk til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt, og er selvfølgelig sikret mot gnister og feilkobling. Har du en større SUV/varebil eller ønsker raskere lading kan 10A varianten passe bedre.

SmartCharge-produkter er lette og kompakte, og en har en praktisk mekanisme for kveiling av kabler og festing av klemmer som gjør dem lette å lagre og å ha med seg.

Test og prisvinner

SmartCharge-familien kan vise til en rekke utmerkelser:


Testvinner – test av portable batteriladere til båt i Båtmagasinet.

Testvinner – test av portable batteriladere til bil i finske Moottori.

Design for Alle – pris for universell design – Norsk Designråd (nå DOGA).

Merket for God Design – Norsk Designråd (nå DOGA).

Lett å bruke

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykk inn på-knappen – SmartCharge tar hånd om resten. På displayet kan du følge med på ladestatusen.

Funksjonelt display

SmartCharge 8A har et brukervennlig display med baklys for økt lesbarhet. På displayet kan man enkelt lese av statusen på batteriet. Det er også mulig å velge høyere ladespenning for batterier som krever dette.

Smart tilbehør

Skal du benytte SmartCharge i bobilen eller båten, kan det være smart å kjøpe en ekstra batteriindikator. Denne kan festes i strømuttak som er koblet direkte på batteriet, og med batteriindikatoren synlig kan du alltid se statusen på batteriet. Se relaterte produkter.

Kompakt

SmartCharge er enkel, liten og lett med integrert løsning for oppbevaring av ledninger. Kablene kveiles og festes på undersiden og polene festes enkelt på sidene.

PowerSupply

Noen ganger trenger du tilgang til kontinuerlig strøm, for eksempel ved batteribytte eller om du vil drive en 12V-enhet. Funksjonen aktiveres enkelt ved å holde ned PÅ-knappen i 5 sekunder. Laderen vil da automatisk levere 13,6V. Dette indikeres ved at alle LED-lysene blinker én og én i syklus fra bunn til topp.


Funksjoner – SmartCharge 8A
Tilpasser seg automatisk til størrelsen (Ah) på batteriet.
Meter for avlesning av ladestatus
Integrerte kabelspor for kompakt sammenpakking.
Ingen overlading.
Temperaturkorrigert ladeforløp.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.