Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil ladekabel DEFA Mode3 Type 2-1 (3,7kW)
DEFA Mode3 Type 2-1 (3,7kW) (1531552)
Varenummer:
1531552

DEFA Mode3 Type 2-1 (3,7kW)

  • Mode 3 Type-2 til Type-1 ladekabel 3,7kW
  • Mode 3 ladekabel som passer til alle biler med Type-1 kontakt. Type-2 plugg til uttaket i ladestasjonen.
inkl. mva
3 299,-
2 639,20  ekskl. mva
Leveringstid: sendes innen 2-5 dager
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA Mode 3 Type-2 til Type-1 ladekabel 3,7kW

Vår Mode 3 Type-2 til Type-1 ladekabel passer til alle biler med Type-1 kontakt. Kabelen har Type-2 kontakt mot ladestasjonen. Leveres i 4 eller 7,5 meter lengde.

Et pilotsignal i kabelen forbinder ladestasjonen og elbilen. Pilotsignalet sjekker at alt er ok før ladingen starter. Etter tilkobling, men før lading starter, låses Type-2 pluggen mekanisk fast til uttaket. Når ladingen er ferdig må kabelen tas ut av bilen før den trekkes ut av ladestasjonen.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.