Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil ladekabel DEFA Mode2 Type 2 (2,3kW)
DEFA Mode2 Type 2 (2,3kW) (1531544)
Varenummer:
1531544

DEFA Mode2 Type 2 (2,3kW)

  • Nødlader. Schuko til Type-2
  • Denne nød/reiseladeren er spesielt tilpasset biler som har Type-2 ladeinntak
inkl. mva
6 499,-
Leveringstid: sendes innen 2-5 dager
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA Mode 2 Type-2 Ladekabel 2,3kW

En Mode 2 Type-2 ladekabel er tilpasset biler som har Type-2 ladeinntak. Dette er standarden for de fleste nye elbiler.

Ladekabelen overvåker temperaturen i schukostøpselet og beskytter mot smelteskader. Er man koblet til en slitt og dårlig utekontakt, og temperaturen i kontakten øker, vil ladestrømmen automatisk bli redusert. Faller temperaturen i støpselet, vil ladestrømmen bli forsøkt regulert opp igjen. Temperatursensoren i støpselet må være intakt for at kabelen skal virke.

Mode 2 Type-2 ladekabelen har flere beskyttelsesfunksjoner. Den viser rødt lys og nekter lading hvis det er isolasjonsfeil i bilen eller ved utrygge elektriske forhold på stedet. Kontrollboksen stopper lading ved alvorlige jordfeil, og sjekker kontinuerlig at det ikke er brudd på jordledningen fram til bilen.

En Mode 2 Type-2 ladekabel er en nødlader ment til bruk når en ladestasjon ikke er tilgjengelig. Til jevnlig lading hjemme anbefales en egen ladestasjon.

Jevnlig lading gjennom stikkontakt krever dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilvern type B.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.