DEFA eRange IQ Facility 7,4kW | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbillader DEFA eRange IQ Facility 7,4kW

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DEFA eRange IQ Facility 7,4kW Type2 uttak RCBO (1531622)
Varenummer:
1531622

DEFA eRange IQ Facility 7,4kW Type2 uttak RCBO

  • Integrert jordfeilautomat og DC-beskyttelse
  • Statusindikasjon med tre-farget LED-lamper
  • Maks ladeeffekt: 7,4kW
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Defa eRange IQ Facility 7,4kW Type2 uttak RCBO

Ladestasjonen kan gi inntil 7,4kW AC-lading. Ladestasjonen har Type-2 uttak og er designet spesielt med tanke på plassering i private halvoffentlige omgivelser, innendørs eller under tak. Ladestasjonen er universell og uavhengig av bilmodell. Alle ladebare biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode 3 ladekabel som passer til deres biltype. Den gir en rask og pålitelig lading.

Ladestasjonen er liten og kompakt og passer i trange garasjer såvel som smale passasjer. Den er universellt utformet, har ingen skarpe kanter og passer like godt inn ved et moderne inngangsparti, som i en røff garasje. Alle deler er konstruert, produsert og testet for å tåle nordisk klima, med lave temperaturer, vann, snø og is.

Viktigste funksjoner
  • Integrert jordfeilautomat 2-P RCBO (30mA) og DC-beskyttelse (IΔN DC > 6mA) 
  • Statusindikasjon med tre-farget LED-lamper.
  • Ladestrøm: Stillbar fra 32A ned til 6A. (fabrikkinnstilt på 30A)
  • Maks ladeeffekt: 7,4kW

Se FDV under tekniske detaljer for mer info.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.