DEFA Base Unit DIY Sentralenhet | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden DEFA Base Unit DIY Sentralenhet

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
DEFA Base Unit DIY Sentralenhet for varmestyring, alarm og strømstyring på hytta Demovare (6404008-900100-DEMO)
Varenummer:
6404008-900100-DEMO

DEFA Base Unit DIY Sentralenhet for varmestyring, alarm og strømstyring på hytta Demovare

 • Forestill deg full kontroll over både temperatur og alarm på hytta, mens du sitter i godstolen flere kilometer unna. Med DEFA Base Unit er dette mulig.
 • Direkte styring av Nobø- og Dimplex produkter (se tilbehør)
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Base Unit DIY Sentralenhet for varmestyring, alarm og strømstyring på hytta Demovare

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Forestill deg full kontroll over både temperatur og alarm på hytta, mens du sitter i godstolen flere kilometer unna. Med DEFA Base Unit er dette mulig.

For fjernstyring av varme i hytter, feriehus og fritidsboliger er DEFA Base Unit den ideelle "plug & play"-løsningen. Den er er enkel å bruke, fleksibel og kan bygges ut med trådløse stikkontakter, Relemodul, temperaturfølere og alarmsensorer. Ved innbrudd, fare for frost og strømbrudd varsles du og kan ta nødvendige forholdsregler.

Styring av varme på hytta
Varmeovner i seks ulike rom kan kobles til trådløse stikkontakter og styres med DEFA Base Unit. Kjøper du en trådløs stikkontakt setter du denne i veggkontakten og koble til ovnene. De trådløses stikkontaktene meldes inn i sentralen, og sonehjulet på baksiden brukes til å bestemme hvilken sone de skal tilhøre. Styr varmen i rommene samlet eller individuelt.

Fjernstyr Nobø og Dimplex-produkter direkte!
Termostater og styreplugger fra NOBØ kan nå enkelt kobles til våre fjernstyringssentraler. Vi kommuniserer direkte med rom- og gulvtermostaten NTB 2R, samt styrepluggene NCU 1R, NCU ER og NCU 2R. Vi har også støtte for de eldre styrepluggene RXC og RDC. Serienummeret på Nobø-produktene legges inn direkte via DEFA Link app eller webportal, og tilknyttes ønsket sone. Dette betyr at du kan styre 6 soner / 6 scenario direkte fra Base Unit* og Base Unit PRO. Les mer her

Termostatstyring
Med DEFA Base Unit kan du termostatstyre varmen i en sone ved hjelp av en temperaturføler innebygd i sentralen og en trådløs stikkontakt. Ønsker du å termostatstyre varmen i flere rom eller få beskjed ved frost, trenger du en trådløs stikkontakt og en trådløs temperaturføler i tillegg. Base Unit kan lese av temperaturen på opptil syv følere, du har da mulighet for full kontroll over temperatur både inne og ute.

Alarm på hytta
Det er enkelt å montere innbruddsalarm på hytta med våre trådløse detektorer Magnet og Motion. Du varsles ved utløst alarm og kan ta kontakt med politi og forsikringsselskap for å begrense skadeomfanget.

Ha full kontroll på varme, temperatur og alarm på hytta, og gjør det enkelt med DEFA-appen.

Hovedfunksjonene i DEFA-appen:

 • Skru releene (sonene) AV / PÅ
 • Veksle mellom spare-  / komforttemperatur
 • Endre mellom bryter / termostat / regulator i hver sone
 • Endre temperaturinnstillinger for de ulike sonene
 • Tilordne rom til de ulike sonene
 • Avlese reell temperatur i de ulike sonene
 • Se oppdatert værvarsel for hytta di (leveres av yr.no)
 • Skru av/på de ulike varslingene
 • Skru av/på innbruddsalarmen
 • Bestemme hvem som skal motta varslingene 

DEFA Base Unit inneholder:

 • 1 stk sentralenhet
 • 1 stk strømforsyning
 • 1 stk backupbatteri
 • 1 stk brukermanual

Eksempel på en "gjør-det-selv"-installasjon

 • DEFA Base Unit (hovedenheten) er montert sentralt i gangen.
 • Døra til boden er sikret med en Magnet Contact (trådløs magnetkontakt).
 • Badet er temperaturovervåket med en Temperature Sensor (trådløs temperaturføler).
 • På stua er det montert 3 stk Socket (trådløs stikkontakt) som styrer hver sin ovn. Det er også montert en Temperature Sensor her slik at disse ovnene kan termostatstyres (veksle mellom spare- og komforttemperatur. En Motion (trådløs bevegelsesdetektor) sikrer stue og kjøkken. I alle vinduer er det klistret opp alarmmerker.
 • Soverommene har alle montert en Temperature Sensor og en Socket slik at varmen kan styres.
   

Aktivering av Base Unit gjøres via link.mydefa.com

Faktura sendes ut for ett års abonnement på DEFA Online til 975,- per år. Med dette abonnementet har du gratis bruk av systemet via web/app. Etableringsgebyr på kr. 290,- tilkommer også på første faktura.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.