Danalock Danapad trådløst tastatur for | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Danalock Danapad trådløst tastatur for

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Danalock Danapad trådløst tastatur for danalock v3 DEMOVARE (04031340-demo)
Varenummer:
04031340-demo

Danalock Danapad trådløst tastatur for danalock v3 DEMOVARE

  • Robust trådløst tastatur som festes på utsiden av ytterdøren eller garasjen
  • Knyttes via kryptert Bluetooth til Danalock sine låser for å gi tilgang
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Danalock Danapad trådløst tastatur for danalock v3 DEMOVARE

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Danapad er et robust trådløst tastatur som festes på utsiden av ytterdøren eller garasjen.  Knyttes via kryptert Bluetooth til Danalock sine låser for å gi tilgang. En kan dermed velge om en vil bruke mobil eller kode for å åpne låsen. Danapad er værbestandig og benytter batteri som drifts spenning og kan dermed plasseres relativt fritt, men innenfor en avstand på under 10 meter fra låsen en ønsker å åpne.

Opprett og ta vare på opp til 20 ulike koder via Danaapp eller tast de manuelt på Danapad. Kodene kan være fra fire til ti siffer lange.

Displayet vil lyse opp når du er i umiddelbar nærhet.  Slår du feil kode tre ganger vil lås bli deaktivert i to minutter før du kan prøve igjen. Kompatibel med alle Danalock V3 versjoner unntatt Homekit


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.