Gavetips

Ryddesalg

Meld på nyhetsbrev

 

 

 

Du er her // Forsiden // ELEKTROMATERIELL // SMARTHUS // Overvåkning //
D-LINK
D-LINK Securicam Wireless N Home IP IR-lysdioder (for filming i mørke), digital bevegelsesdetektor, mydlink (DCS-932L/E)
D-LINK Securicam Wireless N Home IP IR-lysdioder (for filming i mørke), digital bevegelsesdetektor, mydlink (DCS-932L/E)
D-LINK Securicam Wireless N Home IP IR-lysdioder (for filming i mørke), digital bevegelsesdetektor, mydlink (DCS-932L/E)

D-LINK Securicam Wireless N HomeIP IR-lysdioder (for filming i mørke), digital bevegelsesdetektor, mydlink

Wireless N Day and Night Home Camera er den ideelle 24-timers overvåkningsløsningen. Med innebygde infrarøde LED-lamper kan du se hva som foregår selv om det er lite eller ikke noe lys
Varenr: DCS-932L/E
Lagerstatus: 
Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 27 omtaler
499,-  inkl. mva
Kjøp
  Produktinfo

  mydlink™ gjør det enkelt å få tilgang til kameraet uansett hvor du er, og når det passer for deg

  Å koble et kamera til nettverket har tradisjonelt krevd en kompleks konfigurasjon. mydlink gjør det endelig enkelt.

  En trinn-for-trinn-beskrivelse sørger for at kameraet ditt er oppe og går på noen få minutter. Deretter kan du via en enkel nettside sette opp en mydlink-konto som lar deg vise og administrere kameraene dine fra en datamaskin eller mobil enhet med internettkobling.

  Med mydlink-appen for iPhone og Android kan du raskt og enkelt vise en overføring fra kameraet hvor som helst med Wi-Fi eller 3G-forbindelser. Med denne appen behøver du ikke lenger lure på hva som foregår hjemme når du er borte, du kan overvåke på farten selv når du ikke har tilgang til en datamaskin.

  Last bare ned den gratis mydlink-appen til iPhone eller Android, og du er klar til å se live overføring av video.

  mydlink-tjenesten: den enkleste måten å overvåke hjemmet ditt på, uansett hvor du befinner deg
  • Innebygde IR-lysdioder for mørkesyn (opptil 5 meter)
  • Innebygde antenner
  • Kompakt og diskret design
  • Wireless N-teknologi for feilfri oppkobling i hele hjemmet
  • 1,0 lux CMOS-sensor for miljøer med svakt lys
  • Bevegelsesutløst melding via e-post
  • Innebygd mikrofon
  • Trådløs sikkerhet ved et trykk på en knapp med Wi-Fi Protected Setup (WPS)
  • Støtte for ”Dynamic DNS” for å få enkel tilgang til kameraet ditt fra hvor som helst via Internett

  DCS-932L Wireless N dag- og nattkamera er en allsidig overvåkningsløsning for hjemmet eller et lite kontor. I motsetning til et tradisjonelt webkamera så kan dette kameraet sende bilder i høy kvalitet og lyd for hjemme- og fjernovervåkning, selv i totalt mørke ved hjelp av innebygde infrarøde lysdioder. Med tjenesten mydlink som er inkludert med kameraet, kan du på en enkel måte få tilgang til og administrere kameraet, enten via datamaskinen eller en applikasjon (app) på din iPhone, Android eller Tablet.


  mydlink: den enkleste måten å overvåke hjemmet ditt på
  Å koble et kamera til nettverket og få tilgang til det, har tradisjonelt krevd en komplisert konfigurasjon. Med tillegget mydlink blir det enkelt å installere og få tilgang til kameraet, og det er tilgjengelig når det passer deg, og uansett hvor du befinner deg.
  En enkel trinnvis veiledning hjelper deg med å få i gang kameraet i løpet av noen minutter. Via en hjemmeside lager du en konto for mydlink, og du kan vise og administrere kameraet ditt fra en valgfri datamaskin med internettforbindelse. Om du vil koble til flere enn ett kamera, kan du legge det til din eksisterende mydlink-konto, og se live video fra alle kameraene dine.
  Med mydlink er det lett å se hva som hender, selv når du er på farten. Last ned den kostnadsfrie mydlink-applikasjonen til din iPhone eller Android-telefon, og du kan raskt og enkelt se hva kameraet ditt ser. Takket være denne applikasjonen kan du overvåke f.eks. hjemmet eller landstedet ditt, selv om du ikke har tilgang til en datamaskin.

  Mørkesyn
  DCS-932L kommer med innebygde infrarøde lysdioder som gjør det mulig med overvåkning i totalt mørke. Den infrarøde belysningen gjør at du kan se opptil 5 meter i totalt mørke, noe som gjør det passende for overvåkning av alt som er viktig for deg: f.eks. ditt/dine barn, husdyr eller kontoret om natten.

  Et komplett overvåkningssystem
  DCS-932L inkluderer en digital bevegelsesdetektor, og det kan sendes e-postmeldinger ved bevegelse – noe som konfigureres via brukergrensesnittet og gjør dette kameraet til et heldekkende overvåkningssystem for hjemmet. Du kan enkelt markere et område der du vil overvåke bevegelse (f.eks. et vindu eller garasjeporten) i kameraets brukergrensesnitt. Deretter kan det sendes en e-post til deg med beskjed om at det foregår bevegelse.
  Du kan også vise opptil 32 kameraer på en Windows-datamaskin med den medfølgende D-ViewCam-programvaren (DCS-100). D-ViewCam har et rikt utvalg funksjoner, inklusive sentralisert varslingssystem og video/lydinnspilling.

  Wireless N-tilkobling
  Kameraet benytter Wireless N-teknologi for bedre dekning i hjemmet ditt. Teknologien lar deg streame video med høy kvalitet over Internett.
  DCS-932L har også en standard Ethernet-port for tilkobling til vanlige, kablede nettverk


   

  Andre har også kjøpt
  EDNET Living Power Starter Kit
  ELKO 2 pol bryter innfelt
  -20%
  EDNET Living Smart-stikkontakt Innendørs RF433
  TUNDRA Swan 9W Rett-i-isolasjon Warmdim
  -50%
  EDNET Living Power Starter Kit
  • Dual-teknologi basert på Wi-Fi (802.11bgn) og RF433
  • Slå av og på enhetene via smarttelefon og nettbrett
  • Tidsbestemt av- og påkobling mulig
  • Opptil 30 meter rekkevidde
  ELKO 2 pol bryter innfelt
  EDNET Living Smart-stikkontakt Innendørs RF433
  • Ekstra innendørs stikkontakt til ednet.living Power Starter Kit
  • Opptil 30 meter rekkevidde
  TUNDRA Swan 9W Rett-i-isolasjon Warmdim
  • Downlighten som har alt!
  • Godkjent for montering direkte mot brennbart materiale/isolasjon
  • Warmdim: 2800K - 2000K
  • Tiltbar i alle retninger
  • Lavtbyggende downlight for hele huset!
  • Nemko-godkjent LED-driver
  • Kapslingsgrad: IP44
  • Levetid: 50.000t
  649,- Se og kjøp
  Førpris 99,-
  79,-
  Se og kjøp
  349,- Se og kjøp
  Førpris 599,-
  299,-
  Se og kjøp


  ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

  DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer
  hva du som privatperson kan gjøre selv.

  ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.