Cunext Kobberwire KHF 50mm² 7-TR | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Jording Cunext Kobberwire KHF 50mm² 7-TR

Cunext Kobberwire KHF 50mm² 7-TR (metervare) (2836516)
Varenummer:
2836516

Cunext Kobberwire KHF 50mm² 7-TR (metervare)

inkl. mva
145,-
116,-  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kobberwire KHF 50mm² 7-TR (metervare)


Kobberwire for jording av bygninger ol. Graves normalt ned rundt hele bygningen og føres inn som en sløyfe. Blir også veldig ofte brukt frem til jordspyd
Selges som metervare.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.