Cunext Kobberwire KHF 25mm² 7-TR | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Jording Cunext Kobberwire KHF 25mm² 7-TR

Cunext Kobberwire KHF 25mm² 7-TR (metervare) (2836515)
Varenummer:
2836515
EAN:
7070275005096

Cunext Kobberwire KHF 25mm² 7-TR (metervare)

inkl. mva
75,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kobberwire KHF 25mm² 7-TR (metervare)


Kobberwire for jording av bygninger ol. Graves normalt ned rundt hele bygningen og føres inn som en sløyfe. Blir også veldig ofte brukt frem til jordspyd
Selges som metervare.

Kobberwiren kappes/tilpasses etter bestilling og er dermed unntatt fra angrerett.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.