CTM Lyng Sparebryter Sort 3-modus mTouch | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Bryter & dimmer Bryter, innfelt CTM Lyng Sparebryter Sort 3-modus mTouch

CTM Lyng Sparebryter Sort 3-modus mTouch (5401423)
Varenummer:
5401423
EAN:
7071007008606

CTM Lyng Sparebryter Sort 3-modus mTouch

  • Trådløst styrepanel som enkelt og raskt setter flere tilkoblede enheter i ønsket modus
  • Trådløs styring med mTouch Hub
inkl. mva
799,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

CTM LYNG Sparebryter Sort 3-modus mTouch

mTouch Sparebryter er et trådløst styrepanel for enkelt og raskt å sette et eller flere mTouch-R produkter i ønsket modus.
Kan brukes som et rent sparepanel for varme (termostater), styrepanel for lysstyring (dimmere) for å slå alt lys i ønsket modus, eller en kombinasjon, hvor sparepanelet blir en hovedbryter for å sette alt lys og all varme i boligen i ønsket setting (Hjemme, Borte eller Ute).

Tekniske data
Fysiske mål: Passer RS16 
Batteri: CR2032 Batterilevetid: 5 år v/normal bruk
RF: 868.100 MHz +5 dBm Rekkevidde: 30 meter
IP-grad: 20

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.