CTM Lyng Komfyrvakt Mkomfy 25R Sort | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Komfyrvakt CTM Lyng Komfyrvakt Mkomfy 25R Sort

CTM Lyng Komfyrvakt Mkomfy 25R Sort (6251688)
Varenummer:
6251688
EAN:
7071007000709

CTM Lyng Komfyrvakt Mkomfy 25R Sort

  • Plug & Play
  • Timerfunksjon
  • Vakt for overtemperatur
inkl. mva
2 719,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

CTM LYNG Komfyrvakt Mkomfy 25R Sort

Komfyrvakt 25A med trådløs sensor (sort) Fastmontert komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Mkomfy har tampersikring. Mkomfy består av to moduler; én komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og én komfyrstikk som kobles til platetopp/ komfyr.

Tilbehør

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.