CRC Markeringsspray 500ml ORANGE FLUO | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Merkeutstyr CRC Markeringsspray 500ml ORANGE FLUO

CRC Markeringsspray 500ml ORANGE FLUO (1840093)
Varenummer:
1840093
EAN:
5412386060441

CRC Markeringsspray 500ml ORANGE FLUO

  • 500ml markeringsspray oransj
  • Hurtigtørkende og for alle overflater
inkl. mva
149,-
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

CRC Markeringsspray 500ml ORANGE FLUO

Hurtigtørkende maling for midlertidig merking. Kan brukes på alle overflater, selv våte overflater. En unik spraystråle sikrer en nøyaktig og fin påføring. Konstant strøm, renslig påføring, høykvalitetsmaling. 360° ventil for bruk i alle stillinger. Tiksotropisk for enkel bruk på vertikale og overhengende flater. Utmerket dekning.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.