Cenika Overspenningsvern 2-pol Type 2 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Sikringsmateriell Overspenningsvern Cenika Overspenningsvern 2-pol Type 2

Cenika Overspenningsvern 2-pol Type 2 pluggbar 275V m/ signalkontakt (1601182)
Nyhet
Varenummer:
1601182
EAN:
7071089067317

Cenika Overspenningsvern 2-pol Type 2 pluggbar 275V m/signalkontakt

  • For TN/TT-nett (luftstrekk og bakkekabel)
  • Beskytter ditt elektrisk anlegg mot lyn og torden
inkl. mva
999,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Cenika Overspenningsvern 2-pol Type 2 pluggbar 275V m/signalkontakt

Overspenningsvern Type 2, 2-pol. Varistor basert vern for bruk i anlegg med distribuert jord. Merkespenning (Uc) 275V .Beskyttelsesnivå (Up)<1,5kV. Nominell strøm (In) 20kA. Maksimal strøm (Imax) 40kA. Maks forankoblet sikring 125A. Utskiftbare moduler med visning av tilstand (grønn=ok, rød defekt), med felles signalkontakt.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.