Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbillader Cenika Elbillader Centech 32A m/ladekabel

Cenika Elbillader Centech 32A m/ ladekabel (1500851)
NYHET!
Varenummer:
1500851
EAN:
7071089052566

Cenika Elbillader Centech 32A m/ladekabel

  • Passer til alle strømnett
  • Ladestasjonen har jordfeilbryter type B innebygget
  • Integrert 5 meter Type 2 ladekabel
  • Kapasitet opptil 7,5kW (230V)
inkl. mva
4 990,-
3 992,-  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Cenika Elbillader Centech 32A m/ladekabel


Centech elbillader fra Cenika er designet for effektiv og trygg lading av elbiler. Laderen er produsert i sjøvannsbestandig aluminium med slitesterk og miljøvennlig pulverlakk, noe som gir en høy finish og god holdbarhet.
Frontplaten har en frostet glassplate for å indikere ladeprosessen ( Rød, grønn og blå ).

Dette er en enkel og grei lader som gjør det man vil fra en Elbillader, det å lade. Ofte nå så bruker man bilappen eller f.eks smartladning via Tibber for å stille inn når man skal lade. Da trenger man ikke noe smartlader for å lade når det er billig strøm. Sammen med app eller smartladning så er det bilen selv som velger når det skal lades.

Ladestasjonen har en beskyttelsesgrad på IP44. Ladekabelen leveres med støvhette som beskytter mot støv og fremmede legemer, ikke vann. 
Dersom laderen monteres utendørs, påse at det er montert veggholder for akutell ladeplugg for beskyttelse mot regn og snø.

For alle strømnett 
Laderen er en enfase lader som kan brukes i alle nett typer. Laderen kan da levere maksimalt 7,4KW ved 230V IT,TT. 
Den kan også brukes som enfase i 400V med 1polt+N leder.

Justering av ladestrøm
Justering av ladestrøm utføres ved å endre på innstillinger på DIP-switch montert bak frontdeksel på kontroller.
Laderen kommer fra fabrikk justert til 32 A. Forankoblet automatsikring anbefales alltid en størrelse større enn innstilt ladestrøm.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.