Cenika Chint Overlastvern 2P 32A | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Sikringsmateriell Hovedsikring Cenika Chint Overlastvern 2P 32A

Cenika Chint Overlastvern 2P 32A 10KA (1601154)
Varenummer:
1601154

Cenika Chint Overlastvern 2P 32A 10KA

  • Bryterevne 10kA
  • For montering på DIN-skinne
  • 2P utførelse
inkl. mva
498,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Cenika Chint Overlastvern 2P 32A 10KA


Overlastvernet er den første sikringen i sikringsskapet før det går videre til strømmåler, altså det vernet hovedkabelen fra tilknytningspunktet kobles inn på. Oppgaven er å bryte så ikke utstyr i sikringsskapet tar skade.

Chint modulære overlastvern er godkjent ihht IEC 60898-1. Maks 2 stk ledere av samme tverrsnitt og utførelse tillates under samme klemme.

Maksimalt tverrsnitt: Enkjernet 1x25mm², flertrådet 1x16mm², mangetrådet med endehylse 1x16mm².
Bryterevne 10kA

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.