Castor Trekkefjær GF3 telleverk 50m/3mm | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Trekkefjær Castor Trekkefjær GF3 telleverk 50m/3mm

Castor Trekkefjær GF3 telleverk 50m/3mm (8810087)
Varenummer:
8810087

Castor Trekkefjær GF3 telleverk 50m/3mm

  • Glassfiber trekkefjær med digitalt telleverk
  • Tilbehør følger med
inkl. mva
4 890,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Castor Trekkefjær GF3 telleverk 50m/3mm

8817521 3.jpg

Glassfiber trekkefjær med digitalt telleverk. Fjæren oppbevares i praktisk boks, her følger det også med tilbehør: skjøtehylse, lim, trekkestømpe, søketupp, øye, kulehode og verktøy.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.