Bahco Spiralbor Ø30x210mm | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Bor Bahco Spiralbor Ø30x210mm

Bahco Spiralbor Ø30x210mm (9526-30)
Varenummer:
9526-30
EAN:
7311518012670

Bahco Spiralbor Ø30x210mm

  • For mykt eller hardt treverk, store tverrprofiler, gulvplater, kryssfiner og limtre
  • Ø30x210mm
inkl. mva
399,-
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

BAHCO Spiralbor Ø30x210mm

Trebor/spiralbor med presisjonsslipt spiral og skjær, som sikrer gode skjæreegenskaper uten at treet splintres. Med skruespiss for nøyaktig sentrering. Den første delen av bortangen har sekskantet skaft og passer til chucken i en elektrisk drill.  Deretter 15 mm tange med fire flate sider til montering i borvinde. Innerspiral svartlakkert. Behandlet for rustbeskyttelse.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.