Bahco Hullsag 3830-51-C i Bi-metall | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Bor Bahco Hullsag 3830-51-C i Bi-metall

Bahco Hullsag 3830-51-C i Bi-metall (8814433)
Varenummer:
8814433
EAN:
08814433

Bahco Hullsag 3830-51-C i Bi-metall

  • Ø51
  • Utmerket for stål, rustfritt stål, metaller, støpejern, tre osv.
inkl. mva
199,-
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

BAHCO Hullsag 3830-51-C i Bi-metall

Hullsag SANDFLEX Bimetall Ø51mm. Bruddsikker og fleksibel hullsag i bimetall til både hånd- og søyleboremaskiner. Skjærer i stål, rustfritt stål, metaller, støpejern, tre, plast etc. Den varierende tannavstanden betyr et rolig og vibrasjonsfritt skjæreforløp, samtidig med en meget rask og aggressiv skjærehastighet, på grunn av den positive sponvinkelen. Slisser i hullsagen gjør det enkelt å fjerne den utborete kjernen.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.