BACHMANN Twist 2x stikkontakt nedfellbar | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Stikkontakt, innfelt BACHMANN Twist 2x stikkontakt nedfellbar

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
BACHMANN Twist 2x stikkontakt nedfellbar Matt Sort (1503739)
Varenummer:
1503739
EAN:
4057298031281

BACHMANN Twist 2x stikkontakt nedfellbar Matt Sort

  • Nedfellbar stikkontakt med 2x Schuko
  • Elegant vridningsfunksjon som skjuler og viser strømuttakene
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

BACHMANN Twist 2x stikkontakt nedfellbar Matt Sort

TWIST dobbel el-uttak i et elegant og kompakt design som har vunnet flere designpriser. Høy kvalitet. Smart dreibar åpne-lukke-funksjon. Metallisk Sort semimatt GE 30 lakkert. Lav installasjonsdybde kun 40 mm. 2 x Schuko stikkontakt barnesikret med jording. Kan sitte over en skuffeseksjon. Leveres med 2 m ledning og monterbart støpsel.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.