BACHMANN Twist 1x Stikkontakt 2xUSB | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Stikkontakt, innfelt BACHMANN Twist 1x Stikkontakt 2xUSB

Tilbudet gjelder til 22.10, så langt lageret rekker. Se hele høstkampanjen her


BACHMANN Twist 1x Stikkontakt 2xUSB nedfellbar Matt Hvit (1503738)
Høstkampanje
-36%
Varenummer:
1503738
EAN:
4057298053047

BACHMANN Twist 1x Stikkontakt 2xUSB nedfellbar Matt Hvit

  • Nedfellbar stikkontakt med 1x Schuko og 2x USB-A
  • Elegant vridningsfunksjon som skjuler og viser strømuttakene
inkl. mva
 2 199,- 
1 399,-
1 119,20  ekskl. mva
4 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

BACHMANN Twist 1x Stikkontakt 2xUSB nedfellbar Matt Hvit

TWIST el-uttak 1 x Schuko og 1 x Dobbel USB-lader 3,1A i et elegant og kompakt design som har vunnet flere designpriser. Høy kvalitet. Smart dreibar åpne-lukke-funksjon. Metallisk Hvit semimatt GE 30 lakkert. Lav installasjonsdybde kun 40 mm. Kanthøyde 2,5 mm, Innbyggingsmål 105 mm. Schuko stikkontakt barnesikret med jording. Kan sitte over en skuffeseksjon. Leveres med 2 m ledning og monterbart støpsel.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.