Athom Homey Bridge | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Gateway og hub Athom Homey Bridge

Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Athom Homey Bridge (HOMEY-BRIDGE-EU-01)
Varenummer:
HOMEY-BRIDGE-EU-01
EAN:
8717953223487

Athom Homey Bridge

  • Perfekt Smart Hub for deg som vil starte med smarthus
  • Enkel i oppsett og bruk
  • Få premium for å koble til et ubegrenset antall enheter (35,- per måned). Maks 5 enheter uten abonnement.
inkl. mva
890,-
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Homey Bridge


 

Homey Bridge er det perfekte startstedet for deg som ønsker å begynne med smarthus. Med Homey Bridge får du en rimeligere smarthub enn tungvekteren Homey Pro, med færre avanserte funksjoner og støtte for kun sikre, offisielle apper. Dette gjør den til et sikkert valg for dine første skritt inn i smarthus-verden. Huben gjør det mulig for smarthusprodukter fra forskjellige merker og teknologier å snakke samme språk. Koble dine trådløse enheter til Homey Bridge og kontroller, administrer og automatiser dem alle fra Homey-appen. 

 photo design.jpg

Homey Premium

Homey Bridge inkluderer tre måneder med Homey Premium. Opptil fem enheter kan kobles til Homey gratis. Ønsker du å koble seks eller flere enheter til Homey kreves det et aktivt Homey Premium-abonnement (35,- i mnd.). 

Kun offisielle integrasjoner

Smarthus-verden kan føles stor og innviklet. Homey bridge skal gjøre det så lett som mulig for deg å komme i gang med smarthus. Derfor støttes kun offisielle integrasjoner fra kjente merker som Aqara, Shelly, Aeotec og Philips Hue. Et enkelt oppsett med færre, robuste funksjoner. Klikk her for full oversikt over støttede apper.

Enkel å koble til

Koble til strøm, trykk på nettverkstilkobling og du er klar. Homey Bridge er så gøyal å innstille at det er synd du bare må gjøre det en gang!

Homey-appen

Homey Bridge sine tilkoblede enheter kontrolleres, administreres og styres gjennom Homey-appen. Appen har et enkelt, brukervennlig og intuitivt grensesnitt og er tilgjengelig for nedlastning både på mobil og nettbrett (iOS og Android) og PC/Mac/Linux. 


 
 
 

Homey Flows

Homey Flows er scenarioer i Homey som automatisk gjør ting for deg. For eksempel kan du sette opp at lysene automatisk skal slå seg av når du skrur på TV-en. 
 
 

Mulighet for stemmestyring

Homey Bridge er kompatibel med og kan stemmestyres ved hjelp av Google Assistant, Amazon Alexa og Siri Shortcuts.
 
 

Inkludert i esken:

- Homey Bridge
- USB strømadapter
- USB strømkabel
- Hurtigstartveiledning
 

Produktdetaljer: 

- Størrelse: 128 x 35 mm
- Vekt: 546g (inkludert emballasje)
- Smarttelefon og tablet: iOS og Android
- PC/Mac/Linux: universell app
- Annet: Apple Watch, iOS + Android widgets
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.