Aqara Vibrasjonssensor ZigBee | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Sensor Aqara Vibrasjonssensor ZigBee

Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Aqara Vibrasjonssensor ZigBee (DJT11LM)
Varenummer:
DJT11LM
EAN:
192784000113

Aqara Vibrasjonssensor ZigBee

  • Oppdager vibrasjon og bevegelse
  • Kommuniserer med Aqara hub med Zigbee-grensesnitt
  • Innebygd et 3-aksers gyroskop med akselerometer med høy presisjon
inkl. mva
189,-
151,20  ekskl. mva
4 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Vibrasjonssensor ZigBee

Aqara vibrasjonssensor oppdager vibrasjon og bevegelse. Du kan plassere den der du ønsker, som på bilder, i en skuff, eller balkongdøren, slik at den kan vokte ditt hjem. Når det er bevegelse vil sensoren trigge kontrollsenteret, og alarmen vil bli utløst. Varsel får du på mobilen. Aqara vibrasjonssensor har innebygd et 3-aksers gyroskop med akselerometer med høy presisjon. Skallet er laget av anti-UV-materiale, og fargen vil ikke forsvinne og tillater langvarig bruk. Den bruker lite strøm, og et knappebatteri varer i ca 2 år. Sensoren kommuniserer med Aqara hub med Zigbee-grensesnitt og er kompatibel med andre smart hubber.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.