Aqara Trådløs Minibryter Zigbee DEMOVARE | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Bryter/Fjernkontroll Aqara Trådløs Minibryter Zigbee DEMOVARE

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Aqara Trådløs Minibryter Zigbee DEMOVARE (WXKG11LM-DEMO)
Varenummer:
WXKG11LM-DEMO

Aqara Trådløs Minibryter Zigbee DEMOVARE

  • Minibryteren kan styre Aqara-enhetene dine med tre handlinger (trykk, dobbeltrykk og langt trykk)
  • Må brukes sammen med Aqara hub
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Trådløs Minibryter

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Med Aqara trådløs minibryter kan du styre Aqara-enhetene dine med tre handlinger. Bryteren registrerer tre handlinger: trykk, dobbeltrykk og langt trykk. De ulike handlingene kan programmeres til å ha ulik betydning for dine Aqara-enheter. Du kan f.eks bruke den som lysbryter, ringeklokke eller sette den opp som en panikknapp. Da vil den sende ut varsler og alarmen skrur seg på. Må brukes sammen med Aqara hub. Bryteren kan festes på veggen med et et klistremerke som medfølger, eller du kan ta den med deg hvor du vil innenfor rekkevidden til hub.  Bryteren kommuniserer med Aqara hub med Zigbee-grensenitt og er også kompatibel med andre smart hubber.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.