Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Bryter/Fjernkontroll Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee

Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee (WXKG03LM)
Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee (WXKG03LM)
Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee (WXKG03LM)
Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee (WXKG03LM)
Varenummer:
WXKG03LM
EAN:
192784000069

Aqara Trådløs Fjernkontroll Enkel ZigBee

  • Trådløs bryter med en "knapp"
  • Kan styre flere enheter med ett trykk, dobbel trykk eller ved trykk og hold
  • Kommuniserer med Aqara Gateway med Zigbee-grensesnitt og Athom Homey
inkl. mva
248,-
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Trådløs Fjernkontroll

Aqara trådløs bryter med en knapp tillater personliggjøring av ditt hjem, og kan styre flere enheter med ett trykk, dobbel trykk eller ved trykk og hold. Ved automasjon i Aqara Home app kan du når du våkner åpne gardinene og skru på kaffetrakteren med ett enkelt trykk. Bryteren plasseres over hull der en tidligere tradisjonell bryter har vært, eller kan du la den ligge på bordet. Du kan og skru på en lampe eller spotter i taket. Fjernkontrollen fungerer med Apple Homekit. Den kommuniserer med Aqara Gateway med Zigbee-grensesnitt og Athom Homey.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.