Aqara Hub E1 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Gateway og hub Aqara Hub E1

Aqara Hub E1 (HE1-G01)
Aqara Hub E1 (HE1-G01)
Aqara Hub E1 (HE1-G01)
Aqara Hub E1 (HE1-G01)
Varenummer:
HE1-G01
EAN:
6970504214965

Aqara Hub E1

  • Støtter opptil 128 enheter
  • Wifi repeater funksjon
  • Portabel og fleksibel
inkl. mva
399,-
319,20  ekskl. mva
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Hub E1


Aqaras minste, men allikevel kraftige smarthushub som støtter både klassiske og de nyeste Aqara-enhetene. Tar svært lite plass og kan plasseres nesten overalt. Støtter både de klassiske og de nyeste Aqara Zigbee-enhetene og kan også brukes som en Wi-Fi-repeater samtidig.Nyt fordelene med den raskeste, mest stabile og energieffektive smarthusteknologien.
Bedre stabilitet og kompatibilitet (mer standardisert protokoll).
Kan kobles på opptil 128 enheter (krever Zigbee-rutere/repeatere som f.eks Smart Wall Switch, Smart Plug, e.l.)

Allround kompatibilitet
Aqara Hub E1 gjør Aqara-enhetene dine kompatible med et bredt spekter av populære enheter og stemmeassistenter. F.eks. Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT m.m støttes.Drevet av USB-A
En vanlig USB-A-port er integrert i huben, slik at den kan få strøm fra nesten hvilken som helst USB-utstyrt enhet som f.eks en strømbank, stikkontakt, PC eller til og med en router.

Fleksibel og portabel
Enheten kan retningsjusteres 210 grader, noe som gjør plasseringen ekstremt fleksibel.
Med en størrelse på 108x30x8mm og en vekt på kun 58 gram er enheten kompakt, lett å bære og kan installeres nesten hvor som helst.

Wi-Fi Repeater-funksjon
Hub E1 utvider ikke bare ditt Zigbee-nettverk, men fungerer også som en Wi-Fi 2,4 GHz repeater, og gjør dekningen til andre Aqara-huber og andre Wi-Fi-enheter mer stabil.Spesifikasjoner:
  • Produktmodell: HE1-G01
  • Inngangsspenning: 5V 0,5A
  • Driftstemperatur: -10 ° C ~ 40 ° C (14 ° F ~ 104 ° F)
  • Produktdimensjoner: 108 × 30 × 8 mm
  • Trådløs protokoll: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Zigbee 3.0
  • Driftsfuktighet: 0 ~ 95 % RF, ingen kondens

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.