Aqara Cube ZigBee | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Bryter/Fjernkontroll Aqara Cube ZigBee

Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Aqara Cube ZigBee (MFKZQ01LM)
Varenummer:
MFKZQ01LM
EAN:
192784000045

Aqara Cube ZigBee

  • Trådløs fjernkontroll som med seks ulike bevegelser gir deg seks ulike handlinger
  • Registrere dobbeltrykk, skyv, 90° og 180° rotasjon, snurr, samt risting
  • Går på batteri og kommuniserer med Aqara hub via Zigbee-grensesnitt
inkl. mva
249,-
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Cube

Aqara Cube en er en trådløs fjernkontroll som med seks ulike bevegelser gir deg seks ulike handlinger. Enheten kan registrere dobbeltrykk, skyv, 90° og 180° rotasjon, snurr, samt risting. Skru på lyset med to trykk, ta opp/ned gardinene med 180° rotasjon, endre lysstyrke ved å snurre – du bestemmer selv funksjonene. Fjernkontrollen går på batteri og kommuniserer med Aqara hub via Zigbee-grensesnitt. Enheten er også kompatibel med andre smart hubber. Moderne og tiltalende design.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.