Aqara Camera Hub G3 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Gateway og hub Aqara Camera Hub G3

Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Aqara Camera Hub G3 (CH-H03)
Nyhet
Varenummer:
CH-H03
EAN:
6970504214873

Aqara Camera Hub G3

  • Kamera og Zigbee hub i ett
  • Støtter styring ved håndbevegelser
  • Kan kontrollere de fleste IR enhetene som finnes
inkl. mva
1 090,-
4 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Camera Hub G3


Aqara Camera Hub G3 er et sikkerhetskamera og Zigbee smarthushub i ett. Overvåking av et rom gjøres med både video og kunstig intelligens. Aqara G3-kameraet har en kraftig sensor med 2304x1296 piksler. Kameraet tar dermed knivskarpe videoer med 2k oppløsning, av betydelig bedre kvalitet enn et Full HD-kamera. Med den spesielle Night Vision-modusen er bildene også knivskarpe om natten. Camera Hub G3 tilbyr et synsfelt på 110 grader og kan enkelt fange et helt rom. Takket være den nyeste Zigbee 3.0-standarden kan Camera Hub G3 kobles til Aqara Home, Apple Homekit, IFTTT, Google Home og Amazon Alexa.
Så du kan integrere dette sikkerhetskameraet i ethvert smarthjem! Bildene kan også sees live på en annen skjerm via USB-C-utgangen. I tillegg til å være et sikkerhetskamera, er Aqara G3 Camera også en Aqara Hub som du bruker til å kontrollere andre enheter. Så du trenger ikke lenger en separat Aqara Hub!

Med G3 Camera Hub kan du koble til andre Aqara-enheter via Zigbee eller kontrollere enheter med en infrarød mottaker. Totalt kan du koble til opptil 128 enheter.


Stort synsfelt Aqara Camera Hub G3 kan rotere nesten 360 grader, slik at området bak kameraet også kan visualiseres. Hvis du ønsker det, kan du vippe kameraet horisontalt og se ytterligere 30 grader opp eller 15 grader ned. Du kan skjule kameraet på for eksempel en bokhylle, skrivebord eller til og med på et stativ. Kameraet kan brukes med Aqara Home-appen og kameraet kan kobles til et 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi-nettverk. Livebildene kan enkelt streames til en Alexa- eller Google Assistant-drevet smartskjerm.


En nyttig funksjon ved kameraet er at det kan bruke kunstig intelligens til å enkelt gjenkjenne en person eller et kjæledyr, og i tillegg kan Aqara G3-kameraet svare på fem håndbevegelser. For eksempel kan du enkelt slå av lyset med en håndbevegelse.


Hvis kameraet er i drift, kan du se på det røde LED-lyset. I tillegg har kameraet et spor for et micro-SD-kort (opptil 128 GB i størrelse). 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.