Aqara Bevegelsessensor ZigBee | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS ZigBee Sensor Aqara Bevegelsessensor ZigBee

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Aqara Bevegelsessensor ZigBee (RTCGQ11LM)
Varenummer:
RTCGQ11LM
EAN:
0192784000090

Aqara Bevegelsessensor ZigBee

  • Sensoren har en rekkevidde på 7 meter og 170° "synsfelt"
  • Kan plasseres på veggen, i taket eller på gulvet
  • Sensorfestet kan roteres 360°
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aqara Bevegelsessensor

Aqara bevegelsessensor kan brukes til å aktivere ulike scener med andre Aqara-enheter. Den kan skru lys av og på, den kan varsle til din telefon dersom bevegelse oppdages og den kan utløse sirenen i hubben. Sensoren har en rekkevidde på 7 meter og 170⁰ "synsfelt". Plasser den på veggen, i taket eller på gulvet. Med sensorfestet kan den roteres 360⁰ og du kan enkelt justere vinkelen til sensoren. Innebygd lyssensor. Kommuniserer med Aqara hub med Zigbee-grensesnitt og er kompatibel med andre smart hubber.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.