Amina Ladestasjon Sort | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbillader Amina Ladestasjon Sort

Amina Ladestasjon Sort (6602045)
Amina Ladestasjon Sort (6602045)
Amina Ladestasjon Sort (6602045)
Amina Ladestasjon Sort (6602045)
Varenummer:
6602045
EAN:
7090059900003

Amina Ladestasjon Sort

  • En trygg og enkel elbillader
  • Passer alle elbiler og hybridbiler
  • 1-fase lader med ladeeffekt opptil 7,4kW
  • Type 2 tilkobling
inkl. mva
3 999,-
3 199,20  ekskl. mva
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Amina Ladestasjon Sort


Enkel og kraftig elbillader med type 2 plugg. Laderen passer til alle elbiler og hybrider. Den har en maks ladehastighet opptil 7,4kW.
Amina er en av markedets minste ladere og er laget for å være like enkel for elektrikeren som forbrukeren. Det er et rimeligere men trygt alternativ innen elbilladere.
Hvorfor skal du laste ned enda en app når bilen din uansett er den smarteste?

Perfekt tilpasset hverdagen

Denne 1-fase-laderen er designet for folk flest og sikrer at bilen din
er ferdig oppladet og klar for en ny dag – hver dag. Du har nok å
tenke på i en hektisk hverdag, så la Amina ta seg av rekkeviddeangsten. Med en god natts lading, er slike bekymringer en fjern drøm.


 

Strømbesparende

Amina legger til rette for trygg og rimelig lading som holder strømregningen nede. Ved å lade jevnt og trutt på lav hastighet, unngår
du høye strømtopper og overbelastning på strømnettet. Koble til
bilen og lad med en gang, så er den klar neste gang du skal ut –
eller styr ladefart og tidspunkt for lading via bilen din for å redusere
kostnaden enda mer
 

Sammen er vi smarte

Bilen din fungerer ikke med mindre laderen fungerer. Amina-laderen er et lite, men viktig verktøy designet for å komplementere produktet som virkelig betyr noe: bilen din.
Ønsker du smartlading, er den kompatibel med slike løsninger fra bilen eller strømleverandøren din – som betyr at du allerede har en app for å lade smart.

Enklere å installere enn en stikkontakt

Da Amina ble designet, ønsket de at den skulle være enkel for deg å bruke og enkel for elektrikeren å installere.
 
Derfor ble alle unødvendige og komplekse komponenter som ofte finnes i «smarte» elbilladere fjernet. Nå kan elektrikere installere laderne like raskt som de installerer en stikkontakt. Ved å strippe laderen for funksjoner som allerede finnes i bilen, ble det også fjernet flere undøvendige komponenter. Dette sparer mijøet for unødvendig plast og produsenten for undødvendige kostnader - som betyr lavere pris for sluttkunden.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.