Aeotec Z-Pi 7 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Gateway og hub Aeotec Z-Pi 7

Aeotec Z-Pi 7 (ZWA025)
Varenummer:
ZWA025
EAN:
1220000016859

Aeotec Z-Pi 7

  • Developer kit
  • Kan festes til Rasberry Pi o.l.
  • Kan knyttes mot Z-wave nettverk
inkl. mva
599,-
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Z-Pi 7


Z-Pi 7 er et Aeotec-bygget utviklingssett som lar deg tilpasse eksisterende maskinvare for å fungere med Z-Wave.
Aeotec Z-Pi 7 ble utviklet for å kontrollere aktuatorer og sensorer i et Z-Wave Plus-nettverk som en selvdrevet Z-Wave® GPIO-adapter. Den er drevet av Series 700 og Gen7-teknologi som bruker SmartStart-integrering og S2-sikkerhet.ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.