Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare (ZW164-DEMO)
Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare (ZW164-DEMO)
Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare (ZW164-DEMO)
Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare (ZW164-DEMO)
Varenummer:
ZW164-DEMO

Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare

  • Avansert sirene som kan sammenkobles med ditt smarthus
  • 15 ulike innebygde alarmer/toner
  • Opp til 105dB
  • Varsling med strobelys
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Siren 6 Z-Wave Demovare

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Aeotec Siren 6 er en avansert sirene som kan sammenkobles med ditt smarthus via Z-Wave. 15 ulike innebygde alarmer/toner. Opp til 105dB og i tillegg varsling med strobelys med inntil 1000 lumen lysstyrke. Siren 6 har også innebygd oppladbart backup batteri for 4 timer drift uten strøm.

Ønsker du å benytte den til ringeklokke gjøres det med Aeotec button 6. (Ekstra tilbehør)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.