Aeotec Range Extender 7 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Veggplugg/stikkontakt Aeotec Range Extender 7

Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Aeotec Range Extender 7 (ZW189-C15)
Varenummer:
ZW189-C15
EAN:
1220000016583

Aeotec Range Extender 7

  • Signalforsterker til z-wave nettverk
  • Kompatibel med både gamle og nye z-wave enheter
  • Ingen kabling - kobles direkte i stikkontakten
inkl. mva
549,-
439,20  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Range Extender 7


Aeotec Range extender 7 er en signalforsterker som utvider z-wave nettverket ditt. Fordelen med Range Extender 7 er at den kobles direkte i stikkontakten, og at du ikke trenger å legge ned kabler for at z-wave nettverket skal fungere.

Et trådløst nettverk kan ha døde rom der signalet vil være svakt eller ikke nå i det hele tatt. Signalforsterkeren lar deg også dekke disse områdene, og forsterker Z-wave nettverket ditt opptil 30 meter innendørs og 150 meter utendørs.
 
Signalforsterkeren inneholder ny Gen7-chip og er kompatibel med både gamle og nye z-wave enheter. Den forsterker signaler fra første generasjon z-wave-enheter som bruker 100 Series-antenner, samt nyere modeller som bruker 500 Series eller 700 antenner og alt i mellom.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.