Aeotec Nano Switch Z-Wave | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Rele Aeotec Nano Switch Z-Wave

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Aeotec Nano Switch Z-Wave (ZW116-C)
Varenummer:
ZW116-C
EAN:
1220000015333

Aeotec Nano Switch Z-Wave

  • Gjør enhver bryter til en smartbryter
  • Z-Wave Plus
  • 230V AC/24V DC
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Nano Switch Z-Wave


Aeotec Nano Switch gjør enhver bryter til en smartbryter. Perfekt belysning er en nøkkelfunksjon i et smarthus. Bryteren kan installeres i bakkant av alle dine eksisterende brytere, og gjør det mulig for deg å inkludere all din eksisterende belysning i smarthussystemet.


Aeotec Nano Switch er en Z-Wave Plus Smart Rele bryter for laster opp til 10 Ampere, og kan kontrolleres manuelt (av/på) av eventuelle veggbrytere. Brukes normalt i vanlige 230V installasjoner men kan også benyttes i 24Volt DC anlegg. Eldirekte.no minner om at installasjons materiell ment for å inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.