Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Sensor Aeotec Dør/Vindu Sensor 7

Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Aeotec Dør/Vindu Sensor 7 (ZWA011)
Varenummer:
ZWA011
EAN:
1220000016668

Aeotec Dør/Vindu Sensor 7

  • Z-Wave kompatibel
  • Overvåker status til dører og vinduer
  • Svært enkel installasjon
inkl. mva
499,-
399,20  ekskl. mva
4 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Dør/Vindu Sensor 7Tysk ingeniørkunst og Silicon Valley-design. Fullstendig omkonstruert, men bygget på 15 års sensorerfaring, og fortsatt superenkelt å installere.
Dør / Vindu Sensor 7 er din første forsvarslinje mot en inntrenger. I det øyeblikket en dør eller et vindu åpnes, kan systemet varsle deg og aktivere kompatible sirener, kameraer og andre sikkerhetsenheter.
Med Aeotecs patenterte Spatial Intrusion Algorithm™ innebygd og sammenkoblet med kompatibel programvare, kan Dør / Vindu Sensor 7 til og med oppdage noen innbrudd før de skjer, og varsle deg før noen bryter seg inn. 

Varsle før tabbe.

Forlater du hjemmet, men har latt et vindu stå åpent? Aldri igjen. Dør / Vindu Sensor 7 minner deg på å lukke dørene og vinduene du glemmer å lukke. Når den kombineres med Z-Wave-kontrollere, som Aeotecs Nano Shutter, kan den til og med lukke dem for deg.
Smarthjem.

Det er mer til hjemmet ditt enn inngangene. Om man fester sensor til innvendige døråpninger, kan Dør / Vindu Sensor 7 gjøre hjemmet ditt smartere. Åpne et rom og alt fra lys til oppvarming kan aktiveres. Festet til gjenstander, som for eksempel safer eller alkoholskap, kan du umiddelbart bli varslet når de berøres.


Øyeblikkelig installasjon.
 
Hvert hjem er forskjellig, men Dør/Vindu sensor 7 er nøye designet for å være enkelt å installere i ethvert hjem, uansett form eller størrelse. 
Dør/Vindu sensor 7 kan monteres på et øyeblikk, og kan monteres på enhver dør eller vindusramme ved hjelp av den medfølgende dobbeltsidige tapen.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.