Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Sensor Aeotec Door/Window Sensor Gen5

Se hele sommersalget

Tilbudet gjelder til 19.07, eller så langt lageret rekker. Vi tar forbehold om at enkelte varer kan bli utsolgt.


Aeotec Door/ Window Sensor Gen5 (ZW120)
Aeotec Door/ Window Sensor Gen5 (ZW120)
Aeotec Door/ Window Sensor Gen5 (ZW120)
Aeotec Door/ Window Sensor Gen5 (ZW120)
-50%
Varenummer:
ZW120
EAN:
1220000013360

Aeotec Door/Window Sensor Gen5

  • Z-Wave kompatibel
  • Til innendørs bruk
  • Enkel installasjon
inkl. mva
 399,- 
199,-
159,20  ekskl. mva
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Door/Window Sensor Gen5Aeotec Door Window Sensor Gen5 ble utviklet for å registrere statusen til vinduer og dører og overføre den via Z-Wave Plus. Den drives av Aeotecs Gen5-teknologi.

Bør festes innendørs og ungå montasje i fuktige miljøer.
Plasseres minimum 30 meter fra en annen Z-Wave-enhet som enten er en gateway eller ikke drives av batterier.
Magneten og hovedsensoren må være mindre enn 2 cm fra hverandre. Hovedsensor skal festes til dør eller vindu og magneten skal festes til karmen. Magneten og hovedsensoren må skilles når døren eller vinduet åpnes.
Bør ikke monteres på metallramme.

Fest sensorplatene til ønsket overflate. Monteringsplatene kan festes med skruer eller dobbeltsidig tape. Hvis du bruker skruer, fester du begge monteringsplatene til den respektive overflaten med de to 20 mm skruene som følger med.


 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.