Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Sensor Aeotec Door/ Window Sensor 7

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Aeotec Door/ Window Sensor 7 (ZWA008)
Aeotec Door/ Window Sensor 7 (ZWA008)
Aeotec Door/ Window Sensor 7 (ZWA008)
Aeotec Door/ Window Sensor 7 (ZWA008)
Varenummer:
ZWA008
EAN:
1220000016408

Aeotec Door/ Window Sensor 7

  • Z-wave dør- og vindussensor
  • Sensoren benytter magnet og går på batteri
  • Innebygget sabotasjealarm
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Door/ Window Sensor 7


Aeotev door/window sensor 7 er den nyeste dør og vindussensoren fra Aeotec. Den er 40% mindre enn Aeotecs sin forrige generasjon dør og vindussensor.
Sensoren kommer ogå med den beste batterilevetiden som noen gang har vært i en Gen7 dør og vindussensor.

Sensoren har også en innebygget sabotasje sensor. Hvis noen prøver å flytte eller skade den, vil den gi beskjed til ditt z-wave system øyeblikkelig.

Beskytt ditt hjem

Denne sensoren er din første "forsvarslinje" mot en inntrenger. I det øyeblikket en dør eller vindu åpnes, kan f.eks automatiseringssytemet ditt varsle deg og aktivere sirener, kameraer og andre enheter.
Slik at f.eks kameraet kan begynne å filme, eller sirenen kan begynne å lage lyd ved deteksjon.

Smart styring også inne

Festet til innvendige døråpninger, kan sensoren gi beskjeder og starte forskjellig utstyr i huset ditt. Åpne et rom og alt fra lys til oppvarming kan aktiveres.
Kan også festes til gjenstander som f.eks safer og skaper, slik at man blir umiddelbart varslet når de blir åpnet.

Enkel installasjon

Hvert hjem er forskjellig, men Dør-/Vindussensor 7 er nøye laget for å være enkelt å installere i ethvert hjem, uansett form eller størrelse. 15 års erfaring med å designe sikkerhetssensorer har gjort det mulig for Aeotec å gjøre den til deres minste hittil, og deres mest universelle.
 
Sensoren kan monteres på et øyeblikk, og kan monteres på enhver dør eller vindusramme med den medfølgende dobbeltsidige tapen.
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.