Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Aeotec Button (ZW166)
Aeotec Button (ZW166)
Aeotec Button (ZW166)
Aeotec Button (ZW166)
Varenummer:
ZW166
EAN:
1220000015999

Aeotec Button

  • Trådløs knapp for Aeotec Doorbell 6 eller Siren 6
  • Enkel montering
  • Opptil 2 års batteritid
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Button

Aeotec Button er en trådløs knapp som trigger din Aeotec Doorbell 6 eller Siren 6 ved å sende et 433MHz signal. Dersom du har behov for ringeknapp ved flere innganger eller sireneknapp i flere etasjer, kan du totalt koble sammen tre Buttons per Doorbell 6 eller Siren 6. 

Enkel montering og lang rekkevidde

Aeotec Button er trådløs, batteridrevet og har en lang rekkevidde som gjør at den kan monteres opptil 90 meter fra Doorbell 6 eller Siren 6. Knappen monteres enkelt opp, enten med to små skruer eller med dobbeltsidig teip.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.