ABB Ramme 2-hull 85mm Hvit | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Kombinasjonsramme ABB Ramme 2-hull 85mm Hvit

ABB Ramme 2-hull 85mm Hvit Impressivo (1416750)
Varenummer:
1416750
EAN:
6418677327810

ABB Ramme 2-hull 85mm Hvit Impressivo

  • 2-hulls ramme 85mm
inkl. mva
49,-
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ABB Ramme 2-hull 85mm Hvit Impressivo

Ramme for innfelt montering av 2 enkle innsatser. Materiale: plast. Kan monteres både horisontalt og vertikalt. Produsert av holdbart plastmateriale av høy kvalitet. Overflaten er skinnende og lett å holde ren. Rengjøring med vanlige milde vaskemidler.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.